top of page
Fresh Sashimi

OM HAPPY SUSHI

Välkommen till Happy Sushi - en restaurang i Göteborg som erbjuder en unik matupplevelse som kombinerar det bästa av sushi, vietnamesisk mat och bubble tea. Hos oss hittar du något för alla smaker och preferenser, oavsett om du föredrar fisk eller kött, eller om du föredrar vegetarisk mat. Vi använder alltid färska och högkvalitativa råvaror i våra rätter, så du kan vara säker på att du får en autentisk och smakfull måltid när du besöker oss.

Vår sushi är känd för sin utsökta smak och vackra presentation. Vi använder bara färsk fisk och högkvalitativt ris för att ge dig en äkta sushiupplevelse. Om du är mer intresserad av vietnamesisk mat kan du välja bland våra pho, vårrullar och bánh mì, som alla lagas med kärlek och passion för att ge dig den mest autentiska smaken av Vietnam.

Vi är också stolta över att erbjuda ett stort utbud av bubble tea, en populär och trendig dryck från Asien. Hos oss kan du välja mellan olika smaker och justera sötningsnivån efter dina önskemål, och vi använder bara färska ingredienser för att skapa den mest utsökta bubble tean.

Besök oss på Vasagatan 23 i Göteborg och upplev en oförglömlig matupplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurang och dela med oss av våra utsökta maträtter och drycker!

bottom of page